Liza kilimi
https://lizakilimi.com.ua/

Ворсисті поліестр килими

Відображати:
Сортування
Ми впевнені, що кожна житлова кімната, встелена килимом, стає на порядок затишніше й тепліше. Причому тепліше в прямому сенсі цього слова - адже килим крім естетичного значення має фізичні характеристики, що дозволяють йому прямо впливати на енерго-ефективність приміщення. Чим щільніше ворс і чим він довший, тим більше шуму може поглинути килим і тим більше тепла або прохолоди влітку він може зберегти. У наш час це зараз стає актуальним на тлі подорожчання опалення та тенденцій по створенню енерго-ефективних будівель.
 
На відміну від будівельних механік, що поліпшують тепло-звукові параметри приміщення - розміщення в кімнатах килимів не вимагає абсолютно ніяких додаткових знань і робіт крім як безпосередньо покупки і розташування килима на підлозі або стінах. Основні ж відмінності килимів зводяться крім візуальної складової до його параметрам, такими як: висота ворсу, щільність, склад. Коли мова заходить про довжину ворсу то тут все ясно: чим довше ворс - тим килим м'якше і більше шумоізоляції надає. Те ж саме стосується і щільності.
 
  1. Килим високої щільності менше зношується,
  2. красивіше виглядає
  3. практичніше в плані тепло-шумо ізоляції.
З точки зору візуального дизайну покриття з високим щільним ворсом дуже облагороджує і надає вишуканості кімнаті. Що лежить в центрі кімнати такий килим буде притягувати погляди і увагу гостей і постояльців житла, наповнить навколишній простір нотками спокою. Дуже часто високоворсние килими мають у своєму розпорядженні в спальних кімнатах і в віталень поблизу від дивана, де контакт стоп з підлогою відбувається найчастіше. Вставши з ліжка посеред ночі не хочеться відчути холодну підлогу під ногами, а хочеться теплого і м'якого ефектом масажу ступень - саме таке завдання для килимового покриття з даної категорії найбільш актуас льону. основні параметри килимів з серії представлених в даній категорії, як і у всієї лінійки продукції:
 
  1. антиалергенні характеристики матеріалів
  2. висока грязе-стійкість
  3. легке очищення від забруднень
  4. найвищу якість матеріалів
  5. тривале збереження фарб
  6. відсутність линьки
Серія килимів, представлених в даній категорії носить назву Liza King не спроста - в цій лінійці зібрані воістину королівські складові. Основа - фасонна пряжа називається "букле" - щільна тканина з великими вузлами чого поверхня на дотик шорстка. Верхнє покриття - багаторівневий ворс довжиною від 3 до 5 сантиметрів і застосування технології кат-луп (стрижені зони високих і низьких петель) створюють ефект опуклості.